Jan 28, 2018

Gjør det ditt eget

0 comments

Start diskusjoner av ditt valg og design dem akkurat slik du vil med enkle tekstredigeringsmuligheter. Når du skriver lengre diskusjoner uten bilder, bruk våre fleksible tekstredigeringsverktøy for å bringe dine egne innlegg til livet.

Gjør det enkelt for folk å forstå hva du har å si ved å legge til punkter i teksten slik at alle hovedpunktene er godt synlig. Lyst til å markere viktige ord i teksten din? Bruk fet eller kursiv skrift for å skille dem ut. Ønsker du å legge til linker? Det er enkelt- bare velg en hvilken som helst tekst og legg til en hyperkobling.

New Posts
  • Dette er hvordan diskusjoner vil se ut uten bilder og det er perfekt for lange samtaler. Det er tross alt det som er på innsiden som teller. Ikke vær redd for lengre tekster. Folk leser forumer fordi de virkelig bryr seg om et emne, og de er interessert i hva du har å si. For gode tips om hvordan style lengre tekstsamtaler, sjekk ut våre innlegg og gjør det deretter til ditt eget.
  • Få i gang besøkendes samtaler med tonnevis av vakre bilder i innlegget ditt. Ett bilde sier mer enn 1000 ord, så kom igjen og legg til dine egne. Det er enkelt å legge bildene dine i et innlegg. Bare klikk på kameraikonet for å legge til et bilde du ønsker.

© 2019 Styrelederskolen AS

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle