Jan 28, 2018

Driv trafikk til nettstedet

0 comments

Bruk noen minutter på å søke ut relevante søkeord og legge dem til dine innlegg. Det vil hjelpe deg å bli funnet i søkemotorer og drive mer trafikk til nettstedet ditt.

Å ha et aktivt forum er flott for SEO! Jo mer bidragsytere kommenterer og skriver innlegg, jo mer vil det øke din synlighet i søkemotorer. Så det er alltid en god idé å søke ut søkeord som er superrelevante for emnene du skriver om.

New Posts
  • vih523
    Oct 31

    Hvorfor ligger vi så langt bak i næringslivet når det gjelder digital tranformasjon?
  • Wix Forum er det perfekte verktøyet for å få kontakt med besøkende, bygge et samfunn og drive mer trafikk til ditt nettsted! Har du noe å si? Klikk på 'Lag nytt innlegg' for å starte din egen diskusjon. Hva annet kan du gjøre med ditt forum? Gi det et fengende navn, lag så mange kategorier du vil og velg blant vakre oppsett, som kort eller klassisk. Hvis forumet har massevis av bilder, passer kort-oppsettet best for deg! Et klassisk oppsett er perfekt for lange tekstdiskusjoner. I tillegg ser begge oppsett flott ut på skrivebord og mobil. Etter at du har valgt et oppsett, tilpass det med elegante designfunksjoner for å få det til å se ut akkurat slik du ønsker.
  • Del ditt forum i sosiale medier slik at flere mennesker kan finne deg. Det er en rask og enkel måte å få mer trafikk på. Visste du at besøkende kan dele dine innlegg i kun et klikk? Det er lett å dele et innlegg på Facebook, Twitter og Google+. Hver deling du får, betyr flere mennesker som ser dine flotte innlegg og du kan slik nå et større publikum.

© 2019 Styrelederskolen AS

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle