top of page

tir. 07. nov.

|

Refsnes Gods

Styrelederskolens seminar 2023

Velkommen til Styrelederskolens høstseminar 7 - 8. november 2023. Seminaret starter kl. 08:30 torsdag morgen og avrundes kl. 17:15 fredag ettermiddag.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Styrelederskolens seminar 2023
Styrelederskolens seminar 2023

Tid og sted

07. nov. 2023, 08:30 – 08. nov. 2023, 17:15

Refsnes Gods, Godset 5, 1518 Moss, Norge

Om seminaret

Om Styrelederskolen:

Styrelederskolen er landets ledende leverandør av praktisk innrettet styreopplæring. Vi ønsker å sette fokus på styrets rolle i virksomhetens verdiskapning og eierstyring. 

Styrelederskolens hovedprodukt er intensivseminarer i flotte omgivelser på Refsnes Gods på Jeløya. Seminarene har hele tiden vektlagt det praktiske styrearbeid hvor deltagerne får lære og trenes av noen av landets mest profilerte styre- og næringslivsledere. 

Vi ønsker å være en utviklings- og nettverksarena for styrer og styrers arbeid. Vår ambisjon er å utvikle evner, forutsetninger og holdninger hos deltakerne, slik at de kan virke bedre i praksis og dermed oppnå bedre resultater. 

Styrelederskolen Alumni:

Alle som deltar på Styrelederskolen inviteres til å bli en del av Styrelederskolens Alumninettverk. Alumninettverket blir med jevne mellomrom (ca tre ganger årlig) invitert til alumnisamlinger for faglig og sosialt påfyll. Alumninettverket er stort og består i dag av rundt 500 tidligere deltakere. 

Priser:

Kostnadene ved å delta på Styrelederskolen er todelte: 

1) Deltakeravgift som faktureres på forhånd av Styrelederskolen. 

Deltakeravgiften for deltakelse på Styrelederskolen er NOK 15 000,- 

2) Oppholdskostnader, som betales direkte til Hotell Refsnes Gods av deltakerne under gjennomføringen av Styrelederskolen.

Oppholdskostnadene vil variere avhengig om deltakeren ønsker overnatting eller ikke. Bestilling av overnatting på Hotell Refsnes Gods skjer gjennom oss. Oppholdskostnader for hele seminaret med overnatting på Hotell Refsnes Gods utgjør NOK 3.320,- + drikke (inkl. overnatting i enkeltrom, frokost, lunsj begge dager, 4-retters middag, 1 aperitiff og bevertning i konferanserommet)​. Uten overnatting betales en konferansepakke pålydende NOK 695,- per dag. (inkl. lunsj og bevertning i konferanserommet)

Betingelser:

Det gjøres oppmerksom på at påmelding er bindende. Tjenester som gjelder for en bestemt tidsperiode er unntatt regler om angrerett jf. angrerettsloven §22 bokstav m) "Angreretten gjelder ikke avtaler om: (...) tjenester knyttet til fritidsaktiviteter når det i avtalen er fastsatt en bestemt dato eller et bestemt tidsrom for utførelsen av slike tjenester"

Dele denne eventen

PRISER
bottom of page