top of page

ons. 26. sep.

|

DLA Piper Norge

Foredrag - Økonomisk kriminalitet

Styrelederskolen inviterer i samarbeid med DLA Piper til foredrag om et tema alle som har interesse av styrearbeid bør være oppdatert på.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Foredrag - Økonomisk kriminalitet
Foredrag - Økonomisk kriminalitet

Tid og sted

26. sep. 2018, 16:30 – 18:30

DLA Piper Norge , Bryggegata 6, 0250 Oslo, Norge

Om seminaret

Har vi gjort nok? Økonomisk kriminalitet – styrets ansvar

Plutselig er selskapet og organisasjonen du jobber i involvert i en sak knyttet til økonomisk kriminalitet. Mistanken om straffbare forhold kan være rettet mot selskapet selv, organisasjonen, en enkelt medarbeider, leverandør eller samarbeidspartner. Hva gjør du? Hvordan håndterer du det? De første timene er viktige for å sikre en god håndtering. Hvordan griper selskapets styre og ledelse an situasjonen? Et viktig og spennende foredrag med eksempler og råd basert på erfaring fra virkelige hendelser, norske rettsaler og norsk næringsliv. Som styreleder eller styremedlem kan du ha et stort ansvar i saker knyttet til mulig økonomisk kriminalitet. Hvilket ansvar har styret i denne type vanskelige saker? Dette spørsmålet bør man ha tenkt over før man står midt oppe i situasjonen - som fort kan utvikle seg til en krise for selskapet. Økokrim, tilsynsorganer eller pressen står plutselig på døren og saken får umiddelbart topp prioritet i styret. Da er det viktig å ha lagt en god strategi for slike situasjoner.

Foredragsholdere: Berit Reiss-Andersen og Petar Sekulic

Styrelederskolen er en av landets ledende aktører innen opplæring i styrearbeid. Selskapet eies av HR Gruppen.

DLA Piper er et globalt advokatfirma med 4.200 advokater og kontorer i mer enn 40 land i Europa, Nord- og Sør-Amerika, Afrika, Asia- og stillehavsområdet samt i Midtøsten. I Norden har DLA Piper kontor i København og Aarhus i Danmark, Oslo i Norge, Stockholm i Sverige og Helsingfors i Finland. DLA Piper ha kontor på Aker brygge i Oslo hvor det jobber i alt 100 ansatte, hvorav de fleste er advokater.

Dele denne eventen

PRISER
bottom of page