top of page

 7. - 8. november 2024

Styrelederskolens intensivseminar

Velkommen til Styrelederskolens intensivseminar.
Seminaret starter kl. 08:30 torsdag morgen og avrundes kl. 15:00 fredag ettermiddag.
Programmet er snart klart!
lys47469_sjogata25-moss-792-e12900849201

Om seminaret

Om Styrelederskolen

Styrelederskolen er landets ledende leverandør av praktisk innrettet styreopplæring. Vi ønsker å sette fokus på styrets rolle i virksomhetens verdiskapning og eierstyring. 

 

Styrelederskolens hovedprodukt er intensivseminarer i flotte omgivelser på Refsnes Gods på Jeløya. Seminarene har hele tiden vektlagt det praktiske styrearbeid hvor deltagerne får lære og trenes av noen av landets mest profilerte styre- og næringslivsledere. 

 

Vi ønsker å være en utviklings- og nettverksarena for styrer og styrers arbeid. Vår ambisjon er å utvikle evner, forutsetninger og holdninger hos deltakerne, slik at de kan virke bedre i praksis og dermed oppnå bedre resultater. 

Styrelederskolen Alumni

Alle som deltar på Styrelederskolen inviteres til å bli en del av Styrelederskolens Alumninettverk. Alumninettverket blir med jevne mellomrom (ca tre ganger årlig) invitert til alumnisamlinger for faglig og sosialt påfyll. Alumninettverket er stort og består i dag av rundt 500 tidligere deltakere. 

Priser

Kostnadene ved å delta på Styrelederskolen er todelte: 

1) Deltakeravgift som faktureres på forhånd av Styrelederskolen. 

Deltakeravgiften for deltakelse på Styrelederskolen er NOK 15 000,- 

2) Oppholdskostnader, som betales direkte til Hotell Refsnes Gods av deltakerne under gjennomføring av Styrelederskolen.

Oppholdskostnadene vil variere avhengig om deltakeren ønsker overnatting eller ikke. Bestilling av overnatting på Hotell Refsnes Gods skjer gjennom oss.

Oppholdskostnader for hele seminaret med overnatting på Hotell Refsnes Gods utgjør 

NOK 4 458,- + drikke (inkl. overnatting i enkeltrom, frokost, lunsj begge dager, 3-retters middag, 1 aperitiff og bevertning i konferanserommet)​. Uten overnatting betales en konferansepakke pålydende NOK 1 400,- per dag (inkl. middag første dag, lunsj begge dager og bevertning i konferanserommet).

Betingelser

Det gjøres oppmerksom på at påmelding er bindende. Tjenester som gjelder for en bestemt tidsperiode er unntatt regler om angrerett jf. angrerettsloven §22 bokstav m) "Angreretten gjelder ikke avtaler om: (...) tjenester knyttet til fritidsaktiviteter når det i avtalen er fastsatt en bestemt dato eller et bestemt tidsrom for utførelsen av slike tjenester".

Aftermovie intensivseminar

bottom of page